top of page

Подготовка к экзаменам, внешнему тестированию, ЗНО,  ДПА, DELE, DELF,
HSK, IELTS, TOEFL, 
GMAT, GRE, FCA 

4.png

Ideal International - це відмінна можливість для майбутніх студентів підготуватися до тестування (ДПА та ЗНО для школярів). Успішне складання тестування - запорука вступу до університету на бажану спеціальність. Ideal International - допоможе вам пройти цей складний етап. Наші викладачі є досвідченими професіоналами з багатим досвідом для різних вікових категорій.

НМТ з хімії: особливості тесту

Випускники закладів загальної середньої освіти, а також учні (слухачі, студенти) закладів професійної (професійно-технічної), вищої освіти, які у 2023 році здобудуть повну загальну середню освіту, можуть вибрати хімію для проходження державної підсумкової атестації у формі зовнішнього незалежного оцінювання.

Зміст сертифікаційної роботи з фізики визначено Програмою зовнішнього незалежного оцінювання з хімії, затвердженою Міністерством освіти і науки України. Програму розроблено на основі чинних навчальних програм з фізики для закладів загальної середньої освіти.

Сертифікаційна робота з хімії налічує 50 завдань різних форм: з вибором однієї правильної відповіді (34 завдання), на встановлення відповідності («логічні пари») (4 завдання), відкритої форми з короткою відповіддю (12 завдань).

ВАРТІСТЬ ЗАНЯТЬ

 підготовки до НМТ з хімії 

Індивідуальні заняття від 420 до 600 грн

Групові заняття:
Група "Комфорт" - 3250 грн за 16 занять
Міні-група ( 3-5 студенти) - 4800 грн за 16 занять
Формат 1+1 (за одного учня) - 5200 грн за 16 занять

Викладачі

Всі викладачі - українські педагоги з досвідом роботи з дітьми, а також успішною підготовкою школярів і студентів до вступних іспитів в закордонні вузи. Детальніше - в розділі КОМАНДА.

 

 

"Ideal International" вже понад 9 років надає навчальні послуги, а також послуги перекладу (в т.ч. апостилізація та нотаріальне засвідчення документів).


10 + мов: Англійська, Іспанська, Італійська, Португальська, Скандинавські мови, Східні мови, Німецька, Польська, Французька

 

Якщо цікавить вивчення іноземної  мови або розмовні клуби з Native Speakers!

Заповнюй форму та чекай на запрошення http://surl.li/cxmxv


Анонси усіх безкоштовних відкрих занять можна подивитись тут

 


 

За деталями: +38 067 413 46 46 +38 093 569 71 55

Пишіть @idealinternational, @ideal_antischool


Дізнавайся більше про вивчення улюбленої мови на нашому сайті та в соціальних мережах:

www.dealideal.net

Facebook

Instagram

Youtube

 

 

Підготовка до іспитів:

зовнішнє тестування (ЗНО),

IELTS, TOEFL, GMAT, GRE, FCE

DELE, DELF

HSK

IMG_2535(T).tif
bottom of page